logo

TRINITY&CO. DANCE - Trinity
Željni ste treninga? Htjeli biste plesati ali ne znate gdje? Plesni studio Trinity&Co. je tu za vas!
trinity and co, trinity&co, trinity ples, trinity&co rijeka, trinity&co ples, plesna skupina trinity, plesna grupa trinity, plesni studio trinity, trinity rijeka, rijeka, rijeka ples,
15543
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15543,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Želite plesati, ali ne znate gdje?

Saznajte više o našim programima.

Ples stvara sigurno okruženje u kojem se tijelo koristi kao instrument fizičkog izražavanja. Takva aktivnost utječe na poboljšanje kardiovaskularnog sustava, jačanje kostiju, pomaže u povećanju fleksibilnosti, izdržljivosti, ravnoteži, mišićnoj snazi i tonusu, poboljšava vaše držanje i utječe na opću psihičku i fizičku dobrobit.

Ples također utječe na poboljšanje pamćenja i pažnje, a kod djece se ističe važnost promicanja i uspostavljanja navika vježbanja kako bi mogli ustrajati u odraslim godinama.

Ne, nisu svi profesionalni plesači nakon prvog treninga i ne, nitko vas ne osuđuje ako nešto ne znate. Upravo iz tog razloga se grupe formiraju prema godištima i  iskustvu (početnici, srednji, napredni), a ples će vas dodatno motivirati da iznova učite neke nove stvari. Prepustite se vlastitom tijelu kao instrumentu pokreta i vjerujte nam da ćete se jako dobro zabaviti.


KLINCI


Upisujemo djecu od 3.5 godina starosti. Program traje 45 minuta koji je oblikovan kroz sportske aktivnosti, poligone i kreativne zadatke.

ŠKOLARCI


Grupa (pred)školarci okuplja djecu od šest godina do 4. razreda osnovne škole. Program se temelji na učenju urbanih plesnih stilova.

JUNIORI


Osnovnoškolci treniraju dva do tri puta tjedno. Program obuhvaća učenje urbanih plesnih stilova i fusion jazz tehnike.

SENIORI


Komercijalni plesni stilovi i nešto intezivniji koncept treninga idealan je za sve srednjoškolce koji su željni aktivnih izvan nastavnih aktivnosti.

SENIORI 2


Naša najmnogobrojnija rekreativna grupa okuplja studente i starije. Koreografije se temelje na komercijalnim, street jazz i urbanim plesnim stilovima.

ANSAMBL


Ansambl je profesionalni plesni tim koji sudjeluje u izvedbi plesnih programa i angažmana. Plesači aktivno sudjeluju u radu studia u ulozi asistenata.


Uz regularne grupe i treninge osmislili smo programe koji će dodatni motivirati, potaknuti i razvijati plesače juniorskog i seniorskog programa.


FUSION JUNIORI


Fusion program odvija se jednom tjedno i obuhvaća učenje i savladavanje jazz tehnike.

INTENSIVE PROGRAM


Program se odnosi na seniorski uzrast i održava se dva puta mjesečno.

Program vode gostujući koreografi i treneri.

“When you have a place that feels like home“

“When you have a place that feels like home“


Upisati se mogu svi, a oni koji imaju volju i želju za profesionalnijim radom, nastupima i sličnim angažmanima pridružit će se Trinity Creative Lab programu. Trinity Creative Lab je talent agencija koja angažira plesače i modele za profesionalne plesne i modne angažmane, fotografiranja i snimanja.


Prijaviti se možeš već danas!