logo

TRINITY&CO. DANCE - Trinity
Željni ste treninga? Htjeli biste plesati ali ne znate gdje? Plesni studio Trinity&Co. je tu za vas!
trinity and co, trinity&co, trinity ples, trinity&co rijeka, trinity&co ples, plesna skupina trinity, plesna grupa trinity, plesni studio trinity, trinity rijeka, rijeka, rijeka ples,
15543
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15543,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Trinity&Co. Dance

Već duže razmišljate o novom “plesnom” početku?

Željni ste treninga? Htjeli biste plesati ali ne znate gdje?

Plesni studio Trinity&Co.  je tu za vas!

Plesni program nudi se za sve uzraste bazirajući se istovremeno na više stilova kao što su hip-hop, MTV commercial, modern, jazz dance, akrobatika, heels.. Grupe su formirane prema godištima te prethodnom (ne)iskustvu:

 

 

 

Rad s grupama bazira se na kreiranju pokreta i razvijanju većeg broja plesnih tehnika. Svaka grupa u svojem radu i treninzima prolazi veći broj stilova kako bi se plesači na pravilni način razvijali.

KLINCI ( OD 3-3,5 GODINE)

ŠKOLARCI (DO 4 RAZREDA OSNOVNE ŠKOLE)

JUNIORI ( 5. DO. 8 RAZRED OSNOVE ŠKOLE)

SENIORI (SREDNJA ŠKOLA I STARIJI)

 

Kod predškolaca treninzi su bazirani na principu “sportskog vrtića“. Naglasak se stavlja na brojne poligone, igre i zadatke putem kojih djeca uče i razvijaju koordinaciju, agilnost, mobilnost i socijalizaciju u grupi.

“When you have a place that feels like home“

“When you have a place that feels like home“

Prijavi se!