logo

TRINITY&CO FITNESS - Trinity
Fitness program odvija se kroz Body Workout program i MTV Cardio, kao i individualne treninge i poseban program Mama i Beba.
fitness trinity, trinity&co. rijeka, trinity and co, trinity&co, trinity and co rijeka, fitness rijeka, rijeka, bodyworkout rijeka, individualni treninzi rijeka, mama i djete trening,
15559
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15559,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Trinity&Co Fitness

Fitnes program odvija se kroz Body Workout program i MTV Cardio, kao i individualne treninge i poseban program Mama i Beba.

Body Workout program spoj je vježbi snage, mobilnosti i kardio vježbi. Idealan je za sve one koji žele postići određene rezultate i promjene na svom tijelu, kao i sve one koji se sat vremena u danu žele “odmoriti“ od posla i ostalih dnevnih obaveza.

MTV Cardio predstavlja rekreativni plesni trening u kojem osim učenja koreografije se bavimo definiranju tijela. Plesni koraci i koreografije su u MTV commercial izričaju.

Program Mama i beba namijenjen je ženama koje bi htjele trenirati uz svoju djecu <3  Mama trenira dok se dijete igra u istoj prostoriji. One nešto starije klince često uključimo u sam trening, dok oni manji imaju crtiće, bojanke, puzzle i ostale aktivnosti “po njihovom guštu” 😉

Individualni treninzi idealni su za sve one kojima je teško uskladiti vlastite obveze i termine treninga. Maksimalno se prilagođavamo vašem slobodnom vremenu te se u potpunosti posvećujemo vašim željama i ciljevima.

``Start by doing what’s necessary; then do what’s possible; and suddenly you are doing the impossible“

``Start by doing what’s necessary; then do what’s possible; and suddenly you are doing the impossible“

Prijavi se!